U staat er niet alleen voor

Het overlijden van een dierbare heeft een grote impact. Er komen binnen een korte tijd erg veel dingen op de nabestaanden af. Voornamelijk veel emotie, maar helaas ook praktische zaken zoals het regelen van een uitvaart. Bij Arum Uitvaartzorg helpen wij u graag bij het nemen van belangrijke beslissingen die betrekking hebben op deze uitvaart. Door met u te praten komen we erachter wat de wensen zijn van de overledene, u en uw familie. Tijdens deze gesprekken staan wij open voor al uw suggesties en zullen we samen tot ideeën komen. Zo proberen wij de herinneringen aan uw dierbare terug te laten komen tijdens de uitvaart, zodat het hierdoor persoonlijk wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bepaalde muziek die de overledene graag luisterde of bloemen die tijdens de uitvaart op de kist worden geplaatst. Perfectie zit in de details.

 

Wij begrijpen volledig dat nabestaanden rust en tijd nodig hebben om te kunnen rouwen. Als u een uitvaart door Arum Uitvaartzorg laat leiden, kunt u een bepaalde last van uw schouders afdragen zodat u de tijd kunt nemen om het verlies van een dierbare te verwerken en het een plek te geven. Zo kunt u later ondanks het verdriet en de pijn terugblikken op een afscheid dat recht doet aan de persoon die hij of zij was. Ieder mens is immers bijzonder. Iedere uitvaart dus ook. Wij ondersteunen u graag bij het regelen van de uitvaart. 

 

071 -5720076

 

Kievitstraat 2

2352 HH Leiderdorp

Arum Uitvaartzorg is 24-uur bereikbaar en beschikbaar.

 

Uitvaart Leiderdorp 

Een uitvaart regelen in Leiderdorp? De gemeente Leiderdorp kent één gemeentelijke begraafplaats namelijk, de Algemene Begraafplaats Leiderdorp. Daarnaast zijn er in Leiden twee gemeentelijke begraafplaatsen, verder is er één crematorium in Leiden en één in Alphen aan den Rijn. Arum uitvaartzorg heeft een eigen opbaargelegenheid waar 24-uur per dag de gelegenheid is om afscheid te nemen van uw dierbare. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. 

 

Nico Soek

“Ieder mens is bijzonder. Ieder afscheid dus ook”


meer info »
Mariëtte Keppel

Mariette Keppel: Persoonlijke aandacht en voor de mensen mogen zijn blijft voor mij heel bijzonder.


meer info »
<h4>arumuitvaartzorg.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl//">Arum Uitvaartzorg</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/beloftes">Beloftes</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/keurmerk">Keurmerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uitvaart-regelen">Uitvaart regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/begrafenis-regelen">Begrafenis regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/crematie-regelen">Crematie regelen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/voor-de-uitvaart">Mijn wensen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwdrukwerk">Rouwdrukwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwvervoer">Rouwvervoer</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-bloemwerk">Bloemwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-stijlvol-dragen">Stijlvol dragen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-kisten">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/na-de-uitvaart">Na de uitvaart</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/reacties">Reacties van nabestaanden</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/vestigingen">Vestigingen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uw-uitvaartbegeleiders">Uw uitvaartbegeleiders</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/bel-me-terug">Bel me terug</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/maak-een-afspraak">Maak een afspraak</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/kisten-modellen">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuwsbrief">Nieuwsbrief</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/premie-berekenen">Premie berekenen</a><br />