Persoonlijke uitvaart regelen

Bij het overlijden van een goede vriend, familielid of kennis lijkt het over de wereld even stil staat. U wilt het verlies van uw dierbare een plekje kunnen geven. Het regelen van een mooi en persoonlijk afscheid helpt hierbij. Er moeten beslissingen worden genomen die betrekking hebben op de uitvaart. Wellicht wilt u hier zelf niet over nadenken op het moment van overlijden, maar toch is het erg belangrijk. U wilt immers het beste voor de overledene. Daarom ondersteunen wij u graag bij het regelen van de uitvaart, zodat u de tijd en de rust heeft om afscheid te nemen van uw dierbare. En met de andere nabestaanden het rouwproces te doorlopen.

 

Bij Arum Uitvaartzorg krijgen de nabestaanden de mogelijkheid om, als zij dit willen, bij een aantal taken te helpen. Denk hierbij aan plechtigheden zoals het uitkiezen en het dragen van de bloemen. Ook kunnen zij de kist sluiten als ze hier behoefte aan hebben. Verder kunnen de nabestaanden helpen bij het dragen van de kist. Het schouderen zoals dit genoemd wordt, is altijd een van de dingen die het personeel bereid is om te doen. Zo krijgt de overledene een waardig en respectvol afscheid. Voor sommige mensen is dit een passend laatste afscheid, omdat nabestaanden hun dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats brengen.

 

 

071 -5720076 

 

Zoeterwoudseweg 21C

2321 GM Leiden

 

Uitvaart Leiden

Een uitvaart regelen in Leiden of omgeving? In de gemeente Leiden zijn er meerdere begraafplaatsen die de mogelijkheid bieden om een memorabele uitvaart te houden, waaronder twee gemeentelijke begraafplaatsen Rhijnhof en Groenesteeg. Verder hebben wij nog contact met het Crematorium Rhijnhof en een uitvaarcentrum. Samen kunnen we een mooie laatste rustplaats vinden voor uw dierbare. Naast opbaring in het uitvaartcentrum is het ook mogelijk om thuis opgebaard te worden. Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken, we zijn 24-uur per dag bereikbaar.  


Opendag Begraafplaats Rhijnhof

Opendag Begraafplaats Rhijnhof

Thema; "Ik vergeet je niet"...Meer

Nico Soek

“Ieder mens is bijzonder. Ieder afscheid dus ook”


meer info »
<h4>arumuitvaartzorg.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl//">Arum Uitvaartzorg</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/beloftes">Beloftes</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/keurmerk">Keurmerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uitvaart-regelen">Uitvaart regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/begrafenis-regelen">Begrafenis regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/crematie-regelen">Crematie regelen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/voor-de-uitvaart">Mijn wensen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwdrukwerk">Rouwdrukwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwvervoer">Rouwvervoer</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-bloemwerk">Bloemwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-stijlvol-dragen">Stijlvol dragen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-kisten">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/na-de-uitvaart">Na de uitvaart</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/reacties">Reacties van nabestaanden</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/vestigingen">Vestigingen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uw-uitvaartbegeleiders">Uw uitvaartbegeleiders</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/bel-me-terug">Bel me terug</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/maak-een-afspraak">Maak een afspraak</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/kisten-modellen">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuwsbrief">Nieuwsbrief</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/premie-berekenen">Premie berekenen</a><br />