Terugblikken op een mooi en waardig afscheid

Een goed afscheid helpt bij het rouwproces. Als u de taak op zich heeft genomen om de uitvaart te regelen voor uw dierbare, dan komt er in een korte tijd veel op u af. U staat er echter niet alleen voor, wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat de overledene een mooi afscheid krijgt. We willen graag uw zorgen uit handen nemen, zodat u alle rust en tijd heeft om het verlies van uw dierbaren te kunnen verwerken.

 

Wanneer u kiest voor een begrafenis, zijn er verschillende begraafplaatsen waar de uitvaart gehouden kan worden. De grafsteen kan in overleg worden uitgekozen. Na een crematie zijn er verscheidene opties om de as van de overledene te bewaren. U kunt met ons in gesprek om een gepaste urn uit te zoeken. Als de nabestaanden de as liever uitstrooien, kan dit natuurlijk ook. Er bestaan strooivelden waar u de as kun achterlaten, maar een persoonlijke plek waar de overledene graag kwam is misschien wel veel mooier. Soms kiest men er voor om de as op zee uit te strooien. Een andere mogelijkheid is het verwerken van de as in een sieraad. Zo kunnen meerdere nabestaanden altijd een klein deel van de as bij zich dragen. Al uw wensen op dit gebied kunt u bij ons voorleggen.

 

 

0172- 700505

 

 

 

Uitvaart Alphen aan den Rijn

Gemeente Alphen aan den Rijn kent acht algemene begraafplaatsen, waaronder Oosterbegraafplaats, begraafplaats Buitendorp, begraafplaats Aarlanderveen, begraafplaats Roemer, oude begraafplaats Roemer, begraafplaats Vrederust, begraafplaats Hazerwoude-Dorp en Begraafplaats Koudekerk a/d Rijn. Het crematorium is gevestigd op de Oosterbegraafplaats. Wij zijn bekend met deze begraafplaatsen, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Verder hebben wij meerdere mogelijkheden van opbaring. Thuisopbaring is bij ons altijd mogelijk.


Nico Soek

“Ieder mens is bijzonder. Ieder afscheid dus ook”


meer info »
<h4>arumuitvaartzorg.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl//">Arum Uitvaartzorg</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/beloftes">Beloftes</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/keurmerk">Keurmerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uitvaart-regelen">Uitvaart regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/begrafenis-regelen">Begrafenis regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/crematie-regelen">Crematie regelen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/voor-de-uitvaart">Mijn wensen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwdrukwerk">Rouwdrukwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwvervoer">Rouwvervoer</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-bloemwerk">Bloemwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-stijlvol-dragen">Stijlvol dragen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-kisten">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/na-de-uitvaart">Na de uitvaart</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/reacties">Reacties van nabestaanden</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/vestigingen">Vestigingen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uw-uitvaartbegeleiders">Uw uitvaartbegeleiders</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/bel-me-terug">Bel me terug</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/maak-een-afspraak">Maak een afspraak</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/kisten-modellen">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuwsbrief">Nieuwsbrief</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/premie-berekenen">Premie berekenen</a><br />