Herdenkingsconcert 2016

Herdenkingsconcert 2016 Samen herdenken geeft troost.

 

Samen de overledenen herdenken geeft troost. Daarom organiseert Arum Uitvaartzorg elk najaar
een herdenkingsconcert voor iedereen die een dierbare heeft verloren.
Dit jaar gebeurt dat op zondagmiddag 6 november om 15.30 uur in de Dorpskerk, Hoofdstaat 19 in Leiderdorp, waar o.a. het Mannenkoor RCM Vox Humana onder leiding van Susanna Veerman, Anne Marie Jacobs en Wim Does  zal optreden.
De middag biedt een moment om te gedenken, om weer even ruimte te geven aan de herinneringen en aan de rouw, omringd door anderen die ook afscheid hebben moeten nemen van iemand die hen lief was.
Tegelijkertijd is het herdenkingsconcert ook bedoeld als steun in de rug om vooruit te kijken. Na afloop is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, na te praten en desgewenst de herinneringen aan uw dierbara te delen met anderen. Daarbij krijgt u uiteraard een consumptie aangeboden.
Graag willen wij u uitnodigen dit concert bij te wonen en u te mogen begroeten.
Nico Soek en Mariëtte Keppel

Samen de overledenen herdenken geeft troost.
Daarom organiseert Arum Uitvaartzorg elk najaareen herdenkingsconcert voor iedereen die een dierbare heeft verloren. Dit jaar gebeurt dat op zondagmiddag 6 november om 15.30 uur in de Dorpskerk, Hoofdstaat 19 in Leiderdorp, waar o.a. het Mannenkoor RCM Vox Humana onder leiding van Susanna Veerman, Anne Marie Jacobs en Wim Does zal optreden.
De middag biedt een moment om te gedenken, om weer even ruimte te geven aan de herinneringen en aan de rouw, omringd door anderen die ook afscheid hebben moeten nemen van iemand die hen lief was.Tegelijkertijd is het herdenkingsconcert ook bedoeld als steun in de rug om vooruit te kijken.

Na afloop is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, na te praten en desgewenst de herinneringen aan uw dierbara te delen met anderen. Daarbij krijgt u uiteraard een consumptie aangeboden.Graag willen wij u uitnodigen dit concert bij te wonen en u te mogen begroeten.

Nico Soek en Mariëtte Keppel

Gepubliceerd op 01-11-2016 17:26u

Nico Soek: “Ieder mens is bijzonder. Ieder afscheid dus ook”

Nico Soek

Mariette Keppel: Persoonlijke aandacht en voor de mensen mogen zijn blijft voor mij heel bijzonder.

Mariëtte Keppel

Nieuws

<h4>arumuitvaartzorg.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl//">Arum Uitvaartzorg</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/beloftes">Beloftes</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/keurmerk">Keurmerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uitvaart-regelen">Uitvaart regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/begrafenis-regelen">Begrafenis regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/crematie-regelen">Crematie regelen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/voor-de-uitvaart">Mijn wensen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwdrukwerk">Rouwdrukwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwvervoer">Rouwvervoer</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-bloemwerk">Bloemwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-stijlvol-dragen">Stijlvol dragen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-kisten">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/na-de-uitvaart">Na de uitvaart</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/reacties">Reacties van nabestaanden</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/vestigingen">Vestigingen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uw-uitvaartbegeleiders">Uw uitvaartbegeleiders</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/bel-me-terug">Bel me terug</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/maak-een-afspraak">Maak een afspraak</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/kisten-modellen">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuwsbrief">Nieuwsbrief</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/premie-berekenen">Premie berekenen</a><br />