Herdenkingsconcert 2015

Herdenkingsconcert 2015 Met elkaar herdenken die een dierbare heeft verloren of die het willen ondersteunen.

Hoe verschillend een mens ook is, maar heel veel mensen hebben één ding gemeen, ze hebben iemand verloren die men lief is.

Dat kan een partner zijn, of een kind, ouder, een familielid of een goede vriend, maar ook een geliefde collega of kennis. In ieder van u leven de herinneringen aan die dierbare persoon voort, maar ook het gemis, het verdriet.


De middag biedt een moment om te gedenken, om weer even ruimte te geven aan de herinneringen en aan de rouw, omringd door anderen die ook afscheid hebben moeten nemen van iemand die hen lief was.

Tegelijkertijd is het herdenkingsconcert ook bedoeld als steun in de rug om vooruit te kijken en de draad van het leven weer  op te pakken.

Samen een dierbare herdenken geeft troost.

Daarom organiseert Arum Uitvaartzorg elk najaar een herdenkingsconcert voor iedereen die in het verleden en nu een dierbare heeft verloren. 


Dit jaar gebeurt dat op zondagmiddag 29 november om 15.30 uur in de Scheppingskerk aan de van Poelgeestlaan 2 in Leiderdorp, waar o.a. het Mannenkoor RCM Vox Humana zal optreden. Ook dit jaar zal naast het Mannenkoor Vox Humana het concert worden begeleid door Wim Does (orgel en piano) en solist Marie Anne Jacobs (Contralto).

 

Graag wil ik u uitnodigen dit concert bij te wonen. 

Gepubliceerd op 21-04-2015 09:19u

Nico Soek: “Ieder mens is bijzonder. Ieder afscheid dus ook”

Nico Soek

Mariette Keppel: Persoonlijke aandacht en voor de mensen mogen zijn blijft voor mij heel bijzonder.

Mariëtte Keppel

Nieuws

<h4>arumuitvaartzorg.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl//">Arum Uitvaartzorg</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/beloftes">Beloftes</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/keurmerk">Keurmerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uitvaart-regelen">Uitvaart regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/begrafenis-regelen">Begrafenis regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/crematie-regelen">Crematie regelen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/voor-de-uitvaart">Mijn wensen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwdrukwerk">Rouwdrukwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwvervoer">Rouwvervoer</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-bloemwerk">Bloemwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-stijlvol-dragen">Stijlvol dragen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-kisten">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/na-de-uitvaart">Na de uitvaart</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/reacties">Reacties van nabestaanden</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/vestigingen">Vestigingen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uw-uitvaartbegeleiders">Uw uitvaartbegeleiders</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/bel-me-terug">Bel me terug</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/maak-een-afspraak">Maak een afspraak</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/kisten-modellen">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuwsbrief">Nieuwsbrief</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/premie-berekenen">Premie berekenen</a><br />