Nico Soek uitvaartzorg

Rond zijn dertigste nam Nico het bedrijf van zijn vader over en startte daarmee Soek&Zn uitvaartverzorging. In Leiderdorp, Leiden en Koudekerk a.d. Rijn waren de drie uitvaartcentra gevestigd. Een van de tradities die Nico met Soek&Zn uitvaartverzorging in in ere heeft hersteld, was het schouderen van de overledene naar de laatste rustplaats. Dit werd gedaan door jonge mannen, vaak studenten die eerst een gedegen opleiding kregen.

 

Naast het verzorgen van uitvaarten gaf Nico leiding aan zijn medewerkers en leidde mensen op tot uitvaartverzorgers. Ook startte onder zijn leiding het eerste informatiecentrum Uitvaartzorg dat gevestigd was in Leiden.

 

Na de overdracht van het familiebedrijf ging Nico aan de slag als manager bij bekende landelijke uitvaartorganisaties. “Tijdens deze fase heb ik ontzettend veel gedaan en veel geleerd. Toch miste ik het contact met de nabestaanden“, aldus Nico. Hij koos ervoor om terug te gaan naar zijn basis, het verzorgen van uitvaarten, en richtte Arum Uitvaartzorg op.

 

ARUM uitvaartzorg

De naam is zorgvuldig gekozen. Arum is de Latijnse naam van Aronskelk, een rouwbloem. De naam staat voor de meerwaarde van zijn onderneming nu – alle aspecten die komen kijken bij een uitvaart. Daarbij staan aandacht, zorg en respect centraal die gesymboliseerd zijn door de drie rondjes in het logo.

 

Het verzorgen van uitvaarten

Mensen begeleiden bij hun laatste reis is een bijzondere opdracht. “Ik houd me bezig met het regelen en begeleiden van uitvaarten. Als mensen na een uitvaart tevreden zijn ben ik dat ook. Dat geeft enorm veel voldoening.”

 

Wat maakt ARUM Uitvaartzorg uniek?

Veel persoonlijke aandacht, betrokkenheid en altijd klaarstaan. Alle aspecten die komen kijken bij een uitvaart tot in de puntjes verzorgen en goed luisteren. Ook het schouderen (de kist op de schouders dragen) hoort bij Arum uitvaartzorg. Het is een stijlvolle en respectvolle manier om iemand de laatste eer te bewijzen.

 

“Ik hecht grote waarde aan kwaliteit en persoonlijke begeleiding om al uw wensen naar tevredenheid uit te kunnen voeren.”

 

Nico Soek

<h4>arumuitvaartzorg.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl//">Arum Uitvaartzorg</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/beloftes">Beloftes</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/keurmerk">Keurmerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uitvaart-regelen">Uitvaart regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/begrafenis-regelen">Begrafenis regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/crematie-regelen">Crematie regelen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/voor-de-uitvaart">Mijn wensen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwdrukwerk">Rouwdrukwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwvervoer">Rouwvervoer</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-bloemwerk">Bloemwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-stijlvol-dragen">Stijlvol dragen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-kisten">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/na-de-uitvaart">Na de uitvaart</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/reacties">Reacties van nabestaanden</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/vestigingen">Vestigingen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uw-uitvaartbegeleiders">Uw uitvaartbegeleiders</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/bel-me-terug">Bel me terug</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/maak-een-afspraak">Maak een afspraak</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/kisten-modellen">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuwsbrief">Nieuwsbrief</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/premie-berekenen">Premie berekenen</a><br />