Na de uitvaart

Een overlijden heeft vaak een grote impact op de nabestaanden. Niet alleen het gemis speelt een belangrijke rol, ook moeten er veel praktische zaken geregeld worden. Arum Uitvaartzorg kan u hierbij adviseren en ondersteunen. Dit noemen wij nazorg en bieden wij u als service aan. Wij zullen u in een bezoek na de uitvaart informatie geven over het afmelden bij diverse instanties, het afzeggen van abonnementen of lidmaatschappen en het opstellen van de tekst voor de dankbetuigingskaart. Ook kunnen wij u adviseren bij het uitzoeken van een gedenksteen, urn of een as-of herdenkingssierraad.

Emotionele begeleiding

Wanneer men een dierbaar iemand verliest, roept dat veel vragen op en ook is er verwarring in gedachten en gevoelens.

Om met het verlies en de pijn van het gemis om te kunnen gaan, is het nodig dat alle gedachten en emoties worden doorleefd. Dit noemen we rouwen. Rouwen kunt u zien als een proces van aanpassen. Het is een persoonlijk proces om uzelf aan te passen aan de totaal veranderde situatie.

Rouwen kan een zwaar proces zijn. U kunt het soms niet alleen. U heeft dan mensen in uw omgeving nodig.

Arum Uitvaartzorg kan u in contact brengen met een deskundige die handvatten biedt om met het verlies om te gaan en die u kan helpen bij wat u nodig heeft om te kunnen verwerken, om uw leven te herinrichten en uw dierbare hierin een nieuwe plaats te geven.

<h4>arumuitvaartzorg.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl//">Arum Uitvaartzorg</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/beloftes">Beloftes</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/keurmerk">Keurmerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uitvaart-regelen">Uitvaart regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/begrafenis-regelen">Begrafenis regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/crematie-regelen">Crematie regelen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/voor-de-uitvaart">Mijn wensen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwdrukwerk">Rouwdrukwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwvervoer">Rouwvervoer</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-bloemwerk">Bloemwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-stijlvol-dragen">Stijlvol dragen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-kisten">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/na-de-uitvaart"><b>Na de uitvaart</b></a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/reacties">Reacties van nabestaanden</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/vestigingen">Vestigingen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uw-uitvaartbegeleiders">Uw uitvaartbegeleiders</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/bel-me-terug">Bel me terug</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/maak-een-afspraak">Maak een afspraak</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/kisten-modellen">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuwsbrief">Nieuwsbrief</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/premie-berekenen">Premie berekenen</a><br />