Cura

Cura

Een eenvoudige uitvaartkist van massief hout van de Catalpa-boom. Deze kist is standaard uitgevoerd met een vlak deksel en is voorzien van houten handgrepen. Bekijk de presentatie »

Florum

Florum

Een eenvoudige uitvaartkist van massief hout van de Catalpa-boom. Deze kist is standaard uitgevoerd met een vlak deksel en is voorzien van metalen handgrepen. Bekijk de presentatie »

Adenia

Adenia

Eiken is één van de meest duurzame houtsoorten. De massief eiken uitvaartkist heeft uitgefreesde profielen en is uitgevoerd met een vlak deksel. Dit model is gebeitst en met houten handgrepen. Vooral de ontwerpen en uitzonderlijke details, zoals ambachtelijke hoekverbindingen en verzonken sluitschroefgaten zijn kenmerkend en laten zien dat u te maken heeft met een kwaliteitsproduct. Bekijk de presentatie »

Aster

Aster

Eiken is één van de meest duurzame houtsoorten. De massief eiken uitvaartkist heeft uitgefreesde profielen en heeft een kroondeksel. Dit model is uitgevoerd met metalen handgrepen. Vooral de ontwerpen en uitzonderlijke details, zoals ambachtelijke hoekverbindingen en verzonken sluitschroefgaten zijn kenmerkend en laten zien dat u te maken heeft met een kwaliteitsproduct. Bekijk de presentatie »

Honestum

Honestum

Eiken is één van de meest duurzame houtsoorten. De massief eiken uitvaartkist heeft uitgefreesde profielen en heeft een vlak deksel. Dit model is uitgevoerd met houten handgrepen. Vooral de ontwerpen en uitzonderlijke details, zoals ambachtelijke hoekverbindingen en verzonken sluitschroefgaten zijn kenmerkend en laten zien dat u te maken heeft met een kwaliteitsproduct. Bekijk de presentatie »

Elegans

Elegans

Eiken is één van de meest duurzame houtsoorten. De massief eiken uitvaartkist heeft uitgefreesde profielen en heeft een kroondeksel. Dit model is uitgevoerd met doorlopende houten handgrepen. Vooral de ontwerpen en uitzonderlijke details, zoals ambachtelijke hoekverbindingen en verzonken sluitschroefgaten zijn kenmerkend en laten zien dat u te maken heeft met een kwaliteitsproduct. Bekijk de presentatie »

Oberservantia

Oberservantia

Eiken is één van de meest duurzame houtsoorten. De massief eiken uitvaartkist heeft uitgefreesde profielen en heeft een kroondeksel. Dit model is uitgevoerd met metalen handgrepen. Vooral de ontwerpen en uitzonderlijke details, zoals ambachtelijke hoekverbindingen en verzonken sluitschroefgaten zijn kenmerkend en laten zien dat u te maken heeft met een kwaliteitsproduct. Bekijk de presentatie »

Antherium

Antherium

Deze kist is vervaardigd van mahonie gelakt massief beukenhout. Door de Italiaanse vormgeving van deze uitvaartkist krijgt hij een chique uitstraling. De metalen handgrepen geven de uitvaartkist een modern uiterlijk. Bekijk de presentatie »

Diligentia

Diligentia

Deze kist is vervaardigd van mahonie gelakt massief beukenhout. Door de Italiaanse vormgeving van deze uitvaartkist krijgt hij een chique uitstraling. De doorlopende roestvrijstalen handgrepen geven de uitvaartkist een modern uiterlijk. Bekijk de presentatie »

Allium

Allium

Dit model is vervaardigd van massief beukenhout. Door de Italiaanse vormgeving van deze uitvaartkist krijgt hij een chique uitstraling. De houten handgrepen en het kroondeksel geven de uitvaartkist een modern uiterlijk. Bekijk de presentatie »

Alnus

Alnus

Dit model is vervaardigd van massief beukenhout. Door de Italiaanse vormgeving van deze uitvaartkist krijgt hij een chique uitstraling. De doorlopende roestvrijstalen handgrepen en het kroondeksel geven de uitvaartkist een modern uiterlijk. Bekijk de presentatie »

Sensus

Sensus

Deze zeer milieuverantwoorde uitvaartkist is vervaardigd van ongelakt massief naaldhout. Het heeft een vlak deksel en doorlopende houten handgrepen. Dit model is bij uitstek geschikt om zelf te beschilderen. Bekijk de presentatie »

Agapanthus

Agapanthus

Deze zeer milieuverantwoorde uitvaartkist is vervaardigd van ongelakt massief naaldhout. Het heeft een vlak deksel en handgrepen van touw. Dit model is bij uitstek geschikt om zelf te beschilderen. Bekijk de presentatie »

XiliA

XiliA

Gelaagd populierenhout, ongelakt, blind sluitsysteem met doorlopende grepen. Bekijk de presentatie »

Catalpa Wit

Catalpa Wit

Wit gespoten Catalpa met vlak deksel. De bekleding is voorzien van Witte capitonage maar kan worden aangepast naar elke wens. De kist is voorzien van houten grepen. Bekijk de presentatie »

Catalpa Wit met verhoogd deksel

Catalpa Wit met verhoogd deksel

Wit gespoten Catalpa kist met verhoogd deksel. De bekleding is voorzien van Witte cappitonage maar kan worden aangepast naar elke wens. De kist is voorzien van houten grepen. Bekijk de presentatie »

Krijt zonder handgrepen

Krijt zonder handgrepen

Gelaagd populierenhout, deels ongelakt, deels met krijtverf. Sluitsysteem met inbussleutel. Zonder handgrepen. Bekijk de presentatie »

Krijt met doorlopende handgrepen

Krijt met doorlopende handgrepen

Kist van gelaagd populierenhout, deels ongelakt, deels met krijtverf. Sluitsysteem met inbussleutel. Met doorlopende houten handgrepen. Bekijk de presentatie »

Krijt met touw handgrepen

Krijt met touw handgrepen

Kist van gelaagd populierenhout, deels ongelakt, deels met krijtverf. Sluitsysteem met inbussleutel. Met touw handgrepen. Bekijk de presentatie »

Vintage met houten handgrepen

Vintage met houten handgrepen

Kist van massief grey gebeitst naaldhout met vlak deksel en houten handgrepen. Bekijk de presentatie »

Vintage met doorlopende handgrepen

Vintage met doorlopende handgrepen

Kist van massief grey gebeitst naaldhout met vlak deksel en doorlopende houten handgrepen. Bekijk de presentatie »

Vintage met touw handgrepen

Vintage met touw handgrepen

Kist van massief grey gebeitst naaldhout met vlak deksel en touw handgrepen. Bekijk de presentatie »

<h4>arumuitvaartzorg.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl//">Arum Uitvaartzorg</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/beloftes">Beloftes</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/keurmerk">Keurmerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uitvaart-regelen">Uitvaart regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/begrafenis-regelen">Begrafenis regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/crematie-regelen">Crematie regelen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/voor-de-uitvaart">Mijn wensen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwdrukwerk">Rouwdrukwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwvervoer">Rouwvervoer</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-bloemwerk">Bloemwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-stijlvol-dragen">Stijlvol dragen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-kisten">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/na-de-uitvaart">Na de uitvaart</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/reacties">Reacties van nabestaanden</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/vestigingen">Vestigingen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uw-uitvaartbegeleiders">Uw uitvaartbegeleiders</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/bel-me-terug">Bel me terug</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/maak-een-afspraak">Maak een afspraak</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/kisten-modellen"><b>Kisten</b></a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuwsbrief">Nieuwsbrief</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/premie-berekenen">Premie berekenen</a><br />