Persoonlijke uitvaart

Wanneer een van uw dierbaren is komen te overlijden, dan moet er in een redelijk korte tijd een uitvaart geregeld worden. Een uitvaart, zowel begrafenis als crematie, moet namelijk binnen zes werkdagen na het overlijden plaatsvinden.

 

Wij van Arum Uitvaartzorg begrijpen dat het regelen van een uitvaart niet makkelijk is en willen u dan ook graag op een persoonlijke en stijlvolle manier voorzien van het advies en de ondersteuning die u en andere nabestaanden nodig hebben. Uw wensen en die van de overledene staan hierbij centraal. 

 

Arum Uitvaartzorg is 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 06 - 19078182.

 

Rustige gedenkplaats

De eerste keus die u als nabestaande maakt (indien de overledene zijn wensen niet van tevoren heeft vastgelegd) is de keus voor een begrafenis of crematie. Bij een begrafenis komt er een graf wat voor veel nabestaanden als rust wordt ervaren, omdat dit een rustige plek is waar zij op elk gewenst moment hun dierbare kunnen herdenken.

 

Bovendien kan het graf naar eigen wensen worden ingericht. 

 

Begrafenis regelen

Het regelen van een begrafenis kunt u samen met ons doen. Arum Uitvaartzorg voorziet u graag van de nodige begeleiding tijdens de hele periode: van het regelen van de begrafenis tot persoonlijke nazorg.

 

De volgende dingen komen kijken bij het regelen van een begrafenis:

  • Laatste verzorging thuis of in uitvaartcentrum?
  • Wat voor soort en kleur kist?
  • Waar gaat de uitvaart plaatsvinden?
  • Wat voor rouwboeket?
  • Hoe moet de rouwkaart eruit zien?
  • Wilt u een rouwadvertentie plaatsen in de lokale krant?
  • Welk rouwvervoer wordt er gebruikt?
  • Wat voor muziek en beeldmateriaal wilt u tijdens de afscheidsbijeenkomst?
  • Hoe ziet de afscheidsbijeenkomst eruit?
  • Is de afscheidsbijeenkomst besloten of openbaar?

Nazorg

Na een waardig afscheid passend bij de persoonlijkheid van uw dierbare, is het proces nog niet voorbij. Vanzelfsprekend zult u een gevoel van gemis ervaren, want een overlijden heeft een grote impact op nabestaanden. Tijdens deze periode van gemis moeten er echter ook nog veel praktische zaken geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan uitschrijving bij allerlei instanties, abonnementen stopzeten, een dankbetuigingskaart opstellen en een grafsteen uitzoeken.

 

Ook na de begrafenis staan wij nog voor u klaar om u hiermee te helpen en te voorzien van deze praktische informatie. Maar ook wanneer blijkt dat u meer steun nodig heeft om het verlies te verwerken, brengen wij u graag in contact met de juiste persoon hiervoor.

 

Kiest u voor Arum Uitvaartzorg, dan kunt u dus rekenen op persoonlijke begeleiding tijdens het hele rouwproces. Aandacht, zorg en respect staan hierbij centraal.

 

Contact

Staat u voor de moeilijke taak een begrafenis te regelen? Neem dan contact met ons op. Wij ondersteunen en ontzorgen u graag. 

 

Uw contactpersoon van Arum Uitvaartzorg is Nico Soek,

telefoonnummer 06 19078182. 

<h4>arumuitvaartzorg.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl//">Arum Uitvaartzorg</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/beloftes">Beloftes</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/keurmerk">Keurmerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uitvaart-regelen">Uitvaart regelen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/begrafenis-regelen"><b>Begrafenis regelen</b></a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/crematie-regelen">Crematie regelen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/voor-de-uitvaart">Mijn wensen</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-de-uitvaart">De uitvaart</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwdrukwerk">Rouwdrukwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-rouwvervoer">Rouwvervoer</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-bloemwerk">Bloemwerk</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-stijlvol-dragen">Stijlvol dragen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/de-uitvaart-kisten">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/na-de-uitvaart">Na de uitvaart</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/reacties">Reacties van nabestaanden</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/vestigingen">Vestigingen</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/uw-uitvaartbegeleiders">Uw uitvaartbegeleiders</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/bel-me-terug">Bel me terug</a><br /> -<a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/maak-een-afspraak">Maak een afspraak</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/disclaimer">Disclaimer</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/kisten-modellen">Kisten</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/nieuwsbrief">Nieuwsbrief</a><br /> <a href="http://www.arumuitvaartzorg.nl/premie-berekenen">Premie berekenen</a><br />